“Olyan hamar felnőnek”

“Mekkorát nőtt!”

“… alig egy hónap alatt mennyit változott, mennyire cuki!”

Olyan mondatok, melyeket nap, mint nap hallhatsz, sőt Te magad is használsz. Ahogy telnek az első hónapok babánk életében, örömben és kihívásban csücsülünk a mindennapok sodrásában, kicsit olyan, mintha minden örökké tartana. Leszámítva persze a csöppség alvásidejét. A kötelező mérlegelések ugyan jelzik az idő múlását, de azért ezt mégse lehet olyan emlékképnek nevezni, melyet büszkén mutogathatunk családtagjainknak, de akár később saját gyermekünknek.

Segítek, hogy ennek az egy évnek a különleges pillanatait felejthetetlenné tedd!

A csomagban 12 modern (10cm átmérőjű), nagy odafigyeléssel készített matricát találsz. Ezeket a gyönyörű, hosszan tartó darabokat a fotózás kellékeiként használhatod.

Mit kell tenned?

Szuperkönnyen lehúzod a matricát a papírról, felragasztod a gyermeked ruházatára, és már készítheted is a képeket. Egy matricát többször is felhasználhatsz. Így lesz egyszerű és szórakoztató az emlékek megőrzése.
Ha mosolyt csalnál családtagjaid vagy barátaid arcára, a képek tökéletes ajándékok lehetnek számukra is.

Ráadásul a használt matricákat sem kell eldobnod, beleteheted őket   − a képek mellé − a fotóalbumodba.

A hónapmatricákkal okunk van minden hónapban saját örömünkre kijelölni egy napot, ahol az aktuális méret kedvenc ruhácskáját feldíszíthetjük egy fotó erejéig a választott matrica sorozat időszerű darabjával.

Hangulatunkhoz, lehetőségünkhöz, gyermekünk és saját kapacitásunkhoz igazítva tervezett vagy spontán fotók egész sora készülhet a feldíszített ruhában.

Később pedig visszanézhetjük, ajándékba is adhatjuk eme csodás megörökített pillanatokat.

A közeli családtagok, nagyszülők imádni fogják, hiszen így nem maradnak le semmiről!

Ha ötlethiánybn szenvedsz, ezzel meglepheted babát váró, vagy éppen újszülöttet ünneplő barátaid, ismerőseid!