Minimemo

Tinta és maszatmentes kéz – láblenyomat készítés otthon, a feledhetetlen emlékért!

Olyan hamar felnőnek”

“Mekkorát nőtt!”

“… alig egy hónap alatt mennyit változott, mennyire cuki!”

Olyan mondatok, melyeket nap, mint nap hallhatsz, sőt Te magad is használsz. Ahogy telnek az első hetek, hónapok babánk életében, örömben és kihívásban csücsülünk a mindennapok sodrásában, kicsit olyan, mintha minden örökké tartana. Leszámítva persze a csöppség alvásidejét. A kötelező mérlegelések ugyan jelzik az idő múlását, de azért ezt mégse lehet olyan emlékképnek nevezni, melyet büszkén mutogathatunk családtagjainknak, de akár később saját gyermekünknek. A szupergyorsan, otthon elkészíthető láb és kézlenyomat készítő segítségével egy pillanatra megállíthatjuk az időt, és olyan emléket teremtünk, amire mindig jó lesz visszagondolni!

– egy komplett szett amivel gyerekjáték lesz egyedül is elkészíteni az apró kéz és láblenyomatokat a speciális papír segítségével

– különleges tinta ami nem hagy nyomot sem a bőrön, sem a ruhán

– a lenyomatok tartósak és nem halványodnak el idővel sem.

így használd

1.lépés

Helyezd a tintás oldalát a terméknek a a csomagban található kartonra. Óvatosan helyezd rá a lábát vagy kezét. Ne mozgasd, hogy ne mosódjon el.

2.lépés

Pár másodpercig tartsd rajta, majd emeld fel. A tintapárnát emeld fel óvatosan a kartonról. Várj pár percet, amíg teljesen meg nem szárad.

3.lépés

Nincs más dolgod, mint megőrizni. Beleteheted fényképkeretbe, babanaplóba. akár le is másolhatod, így tökéletes ajándék lesz a nagyszülőknek is.

A tökéletes ajándék

Ha ötlethiányban szenvedsz, ezzel meglepheted babát váró, vagy éppen újszülöttet ünneplő barátaid, ismerőseid!
Mert igenis előfordul. A barátainknak a legjobbat szeretnénk, ami nem tucat termék, ami megfizethető és egyben szívet melengető.

A babavárás során, kismamaként, nagyiként, vagy éppen barátnőként, merjünk a gyakorlatiasság és a praktikum határait átlépve a szívmelengető pillanatokra is figyelmet fordítani. 

0-6 hónapos korig

15-ös lábméretig
Külső méret: 12.5cm x 8cm
Belső méret: 9.5cm x 5.7cm 

Fekete – elfogyott, nézz vissza később

Igazi unisex szín. tökéletes kislányoknak, kisfiúknak. Nem lehet melléfogni.

3.590 Ft

Rózsaszín – elfogyott, nézz vissza később

Minden tündéri kislány kedvence lesz az elkészült rózsaszín kéz vagy láblenyomat.

3.590 Ft

KÉK

Bár a kék színt sokszor a kisfiúkhoz társítják, mégis tökéletes választás kislányoknak is.

3.590 Ft

Tintakék 

Igazi unisex szín. tökéletes kislányoknak, kisfiúknak. Nem lehet melléfogni. Ne lepődj meg, ha úgy tűnik, szinte fekete, e lenyomat tintakék lesz.

3.590 Ft

Menta – elfogyott, nézz vissza később

Tökéletes választás kislányoknak és kisfiúknak is. Ezzel a színnel se lehet melléfogni.

3.590 Ft

A kedvenc lenyomatok garantált

helyet kapnak a nagyik ajándékalbumában, és otthonunk emléket őrző csücskeiben. A kéz és láblenyomatok készítésének kalandos pillanatait is örökre szívünkbe zárva haladunk tovább cseperedő gyermekünket kísérve.

R

Tintamentes

R

bababarát

R

szuper gyorsan elkészíthető

Bónusz

Engedd meg, hogy bónusszal is megajándékozzalak!

bónusz

100+ ötletet tartalmazó e-book. Segítségével minden alkalomra vidáman és gyorsan tudsz mosolyt csaló ajándékokat készíteni.

Értéke: 3.500 Ft.

Akik már kipróbálták

“Köszönöm a csomagot, és a kedves személyre szóló szavakat, nagyon figyelmes tőled. Elkészítettük a nyomatokat, és valóban nagyon egyszerű volt.” – M. Orsolya

“El se hiszem, hogy ilyen létezik 🙂 Imádtuk, hogy nem hagyott nyomot Dani bőrén, és nem érintkezett semmilyen tintával. Csak ajánalni tudom másoknak is!” – Szilvi

“Bárcsak az első gyerkőcnél is lett volna ilyen! Szuper lett az elkészült lenyomat, gyorsan le is másoltam őket, így most már ott díszelegnek a nagyszülők otthonában is :)” – Laura

“Ez egyszerűbb volt, mint gondoltam! 🙂 Nem kockáztattam, álmában készítettük el a férjemmel a kéz és láblenyomatát a kisasszonynak. Most már csodaszép dísze a szobának.” – Sára

"NEm árulok zsákbamacskát" garancia

Ha nem vált be, csak küldd vissza a megrendelésről számított 30 napon belül.
Annyira biztos vagyok benne, hogy a lenyomatok készítése mindenki számára gyerekjáték, ezért ezt bátran vállalom. De, ha neked mégse lenne olyan, mint a képeken, akkor él a garancia.

Ne hagyd elveszni az emlékeidet!