bibs cumik

A tökéletes cumi, ami a babák kedvence már 40 éve! Válassz te is a szebbnél szebb színekből!

Miért válaszd?

A BIBS COLOR több mint 40 éve van a piacon – minden idők kedvence! A BIBS COLOR meggy alakjának köszönhetően a legtöbb gyerkőc kedvence. Kialakítása miatt nagyon hasonlít az anyai mellre, és optimális támaszt nyújt a természetes szopási reflexhez és a szoptatáshoz.

A cumi 100% természetes naturkaucsukból készül – amely puha és rugalmas. A cumi szellőzőnyílással van ellátva, amely kiengedi a levegőt. A cumit tartó rész domború, amely lehetővé teszi a levegő áramlását, hogy szellőztesse a finom baba bőrét. A pajzs polipropilénből (PP) készül, amely nagyon könnyű műanyag, nagy szilárdsággal, és nagyon kopásálló.

A cumi gyönyörű színpalettában kapható, 33 különböző színben, valamint sötétben világító éjszakai változatban, amely megkönnyíti az elveszett cumik éjszakai megtalálását.

sterilizálás

1.lépés

Helyezd a cumikat egyszerűen egy tiszta tálba.

2.lépés

Öntsd le forrásban lévő vízzel, és hagyd úgy 5 percig.

3.lépés

Szárítsd meg (ha kell nyomkodd ki) őket egy tiszta törölközőn.

Extra infó: Csak az első használat előtt kell a fenti módon tisztítani.

TIPP: Amikor a gyermeked 3+ hónapos, elég a cumit egy szitába tenni, majd forrásban lévő víz fölé tenni. Így gyorsabb lesz a tisztítás, és elkerülöd, hogy víz menjen a cumiba, és ki kelljen nyomkodnod.

VIGYÁZAT! Ne rakd a cumikat egy edénybe és forrázd. A cumi ilyenkor károsodhat a természetes anyaga miatt. Kövesd a fenti tanácsokat, így a bacikat tuti eltünteted és a cumi se károsodik.

A BIBS cumik BPA-, PVC- és ftalátmentesek. Dán dizájn alapján Dániában készülnek.