A kreativitás mindig szerves része volt az életemnek. De szerintem ez nem meglepetés, hiszen ha egy ideje követsz, akkor tudhatod, hogy minden Minimemo terméket én tervezek, és az én álmaimból születnek.

Nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni, és szerencsére van egy szuper barátnőm, aki ugyanúgy rajong az alkotásért.

Nem volt kérdés, hogy részt veszünk a Leden workshopján. Nem is akármilyen program volt, tündérkertet készítettünk ? Már nagyon régóta ki szerettem volna próbálni, hiszen a napjaim nagyrészét a kertben töltöm, imádok onnan dolgozni, vagy ha van egy kis időm, akkor szépíteni. Hasonló alkotásokat láttam már a neten korábban is. De hiába ámultam mindig a sok szép Pinterestes képen, magamtól nem vágtam bele. Csupán azért mert nem tudtam, hogy hol is kezdjem.
Azonnal kaptam az alkalmon, amikor lehetett menni a workshopra, és szombatra szuperebb programot el se tudtam volna képzelni.
Semmire nem volt gondom, mindent megkaptam ott, amire sükségem volt, és utána már csak a képzeletem szabott határt a kiskertemnek. Nagyon kedves segítőt is kaptunk, aki minden lépést elmagyarázott, és végig fogta a kezünket. Nagyon izgalmas volt látni, hogy ugyanazokból az alapanyagokból ki mit készít. Még csak hasonlók se készültek, annyira egyedi lett az összes. Egy dolog volt közös, mindenki imádta az ott töltött időt.

Szeretettel ajánlom neked is ezt a programot, mert:

– el tudsz menni egyedül is (mindig szuper kis társaság vár)

– el tudsz menni barátnővel – végre kipróbáltok valami újat

– el tudod vinni gyerkőcödet, így egy örök emlékkel gazdagodtok

– meglepheted szeretteidet ajándékként

Aggódsz esetleg, hogy nem Neked való, mert nincs kerted? Ez ne tartson vissza 🙂 Az én kis Tündérkertem jelenleg bent van a házunkban, és szerintem tavaszig itt fogunk benne gyönyörködni ??‍♀️

Minden hasznos infót megtalálsz erről a workshopról, csak KATTINTS IDE

Alakul a kis tündérkert. Este még egy kis világítást is kapott a házikó és kert 😉

Minden hasznos infót megtalálsz erről a workshopról, csak KATTINTS IDE

.