Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

 

Érvényes: 2018. mújus 1-től

Kérlek, amennyiben áruházamból rendelni kívánsz, úgy az alábbi Vásárlási feltételeket – Általános Szerződési feltételeket – figyelmesen olvasd el és kizárólag akkor vedd igénybe szolgáltatásaimat, ha annak minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. A szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem kerül iktatásra de később visszakereshető. Magatartási kódexre nem utal.

Szerződés nyelve: Magyar

A termékek használatával, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.minimemo.hu oldal általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Üzemeltető:

Cégnév: Minimemo (Halász Dóra e.v.)

Székhely: 1116 Budapest Tétényi út 131

Cég képviselője: Halász Dóra ev

Nyilvántartási szám: 50619902

Adószám: 67698235-1-43

Bankszámlaszám: Gránit Bank  12100011 – 17692203

Telefon: +36 70 417 4596

e-mail cím: dora@minimemo.hu

Megvásárolható termék A www.minimemo.hu webáruházban saját Minimemo termékeket lehet megvásárolni.

Rendelési információk

Oldalamon található termékek kizárólag elektronikus úton, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

Vásárláshoz nem szükséges regisztrálnod magad oldalamon. Termékeimet regisztráció nélkül is megvásárolhatod. A Neked tetsző termékre kattintva olvashatod el az adott áru ismertetőjét, majd amennyiben meg kívánod rendelni legördülő menü segítségével választasz darabszámot, amennyiben egy darabnál többet szeretnél vásárolni az adott termékből. A kosár gomb megnyomásával a terméket kosarába helyezheti. Ezt követően folytathatod a vásárlást, vagy a termékek felett megjelenő menüpontban olvasható „ kosár” feliratra kattintva megtekintheted megrendelésedet. Amennyiben rendelkezel kedvezményes kuponnal, úgy annak kódját is ebben a menüpontban rögzítheted. A következő menüpontban megadhatod adataidat, majd a „tovább” gombra kattintva a számlázási adatoktól eltérő szállítási adatokat is megadhatsz. A szállítással kapcsolatos bővebb tájékoztatónkat a „szállítás” menüpontban olvashatod. A kiválasztott termékek megrendelését követően az általad megadott e-mail címre automatikus visszaigazoló levelet küldünk. Amennyiben vásárlásáról visszaigazoló e-mail nem érkezik, kérjük azt jelezd ügyfélszolgálatom felé. Minden menüpontban van lehetősége visszalépésre, illetve a megrendelés módosítására!

Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt termékeket a kosarába kell tenni

2. A termékek árának kiegyenlítése

3. Visszaigazoló levelet kap a megrendelő

4.A termékek házhoz szállítása

A megrendelések feldolgozása, visszaigazolása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8 és 17 óra között.

Fizetés módja

A megrendelt terméket a következő módokon fizetheti ki:

Banki átutalással: Ebben az esetben Ön a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Minimemo Gránit Banknál vezetett  12100011 – 17692203 számú bankszámlára banki átutalás útján.

Előre utalás esetén Ön a megrendelt termékek átvételére, kiszállítására csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

Utánvéttel: a termékeket a Minimemo elküldi MPL futárral és a csomag készhez vételekor kell fizetni készpénzben a futárnak. Amennyiben utánvét során a vevő nem fizeti ki a termék árát (megtagadja az átvételt), a postaköltség és a visszaküldés költsége és őt terheli. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha a vevő a 14 napos elállási jogával élne, de ezt előzetesen írásban kell jeleznie, a kiszállítás előtt 1 nappal.

OTP Simple rendszerén keresztül: azonnali bankkártyás fizetés lehetősége az OTP Simple oldalán.

Megrendelések kiszállítása Szállítási határidő: Az áruházamban leadott rendelését minden esetben hétköznap juttatom el vásárlóimhoz, ezért kérlek, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy (8-17 óra között). A várható kiszállítás a megrendelését követő 2-5 munkanap. Előre utalás esetén a megrendelés végösszegének, valamint a szállítás díjának számlánkra történő megérkezését követő 2-5 munkanap. Amennyiben megrendelésed nem, vagy csak részben teljesíthető a vállalt szállítási időn belül, arról telefonon, illetve üzenetben értesítést küldök.

Szállítás módja: Postázás útján

Regisztráció Amennyiben oldalamon regisztrálsz, illetve vásárláskor az adataid mellett jelszót is megadsz úgy megrendelésedet a későbbiekben oldalamon nyomon követheted, valamint korábbi megrendeléseidet is megtekintheted.

Postai úton megrendeléseket nem teljesítjük.

International delivery / Nemzetközi szállítás In case of orders for delivery addresses outside Hungary, please write to dora@minimemo.hu for shipping quotation. / Magyarország területén kívül eső szállítási cím esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy írjon emailt az dora@minimemo.hu címre.

Garancia

A megrendelt terméket kiszállítás során a lehető legelővigyázatosabban kezelem annak érdekében, hogy az kifogástalan állapotban jusson el vásárlóimhoz.

Amennyiben az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás vagy a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicserélem. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszatérítem. Az árucikk továbbértékesíthető állapotban, és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza, ha ezen feltételek valamelyike nem teljesül, úgy az eladó megtagadhatja a teljes vételár visszafizetését.

Az oldalon megtalálható termékekre minden esetben garanciát vállalok, melyet a vásárlás napjától számított 6 hónapig érvényesíthet. Amennyiben a termék rendeltetésszerű használat ellenére tönkremegy, meghibásodik, úgy – a meghibásodást követően haladéktalanul – a termék cégem részére történő visszajuttatását, valamint a garanciális okmányok bemutatását követően -amennyiben az adott termék raktáron van- cserélem, illetve hiányzó cikk esetén a vételárat webáruházamban levásárolhatod.

Elállás joga A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, vagyis visszaküldheti a megrendelt terméket.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni kíván elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, írásban, vagy telefonon. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. A termék visszaérkezését követően haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül a Minimemo az Ön által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Önt terhelik, tehát a termék Minimemo ügyfélszolgálati címére (1116 Budapest, Tétényi út 131.) történő visszaküldésének költségét Önnek kell kifizetnie, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terheli. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Nem gyakorolhatja elállási jogát: – olyan termék esetében, amely az Ön személyéhez kötött, illetve amelyet az Ön utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza

Panaszügyintézés Panaszügyintézés helye Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

Levelezési cím: Minimemo 1116 Budapest, Tétényi út 131

Telefonszám: 06 70 417 45 96

E-mail: dora@minimemo.hu

Panaszügyintézés módja

A Minimemo termékével vagy tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogás az előző pontban megjelölt elérhetőségeken történt előterjesztését követően legkésőbb 72 órán belül – melybe az ezen ÁSZF szerinti munkaszüneti napok ideje nem számít be – érdemben válaszol a vásárló kifogására, megjelölve a jogérvényesítés lehetősége esetén a jogérvényesítés lehetséges helyét, módjait valamint az arra nyitva álló határidőket. Panaszügyintézés ideje A Minimemo a rendeléssel vagy tevékenységével összefüggő panaszokat hétköznapokon 08:00 – 17:00 óráig fogadja.

Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a Minimemo és vásárló között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a felek közötti tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a vásárló számára: – Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál, – Békéltető testület eljárásának kezdeményezése; – Bírósági eljárás kezdeményezése.

Adatkezelés

A webáruház adatvédelmi és adatkezelési szabályzata a főoldalról továbbá a következő linken keresztül érhető el: Egyéb rendelkezések A Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Minimemo nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően. A Minimemo kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért. Az oldal bármely használója pedig teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért és jogsértés gyanúja esetén teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett. Bármely felhasználó által a Honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Minimemo jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Minimemo jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni. Azonban amennyiben a Honlapon kifogásolható tartalmat észlel, kérjük azt haladéktalanul jelezze felénk és ha a Minimemo jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

Szerzői jogok

A Honlap szerzői jogvédelem alatt áll. AMinimemo a szerzői jogi jogosultja a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást). A Honlap tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre ssd-re, usb-re, sd kártyára mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából engedélyezett. A saját felhasználáson túli felhasználás – pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Hírlevél igénylés

Az áruházban a regisztráció mellett egyéb módon is igényelhető hírlevél. Amennyiben a látogató még nem regisztrált vásárló, akkor a Főoldalon található megadhatja e-mail címét. A feliratkozás gombra klikkelve elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldjön a részére. A hírlevél feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető.

Elérhetőségeink:

Kapcsolattartó: Halász Dóra Telefonszám: (36).70.417.4596

E-mail cím: dora(kukac)minimemo.hu

Adatkezelési tájékoztató:

Az adatkezelő megnevezése: Halász Dóra e.v. (a továbbiakban: Adatkezelő)

Az adatkezelő levelezési címe: 1119 Budapest Tétényi út 131.

Az adatkezelő e-mail címe: dora(kukac)minimemo.hu

Az adatkezelő telefonszáma: (36).70.417.4596

Az adatkezelő adószáma: 67698235-1-43

Az adatkezelő nyilvántartási száma: 50619902

Honlap: www.minimemo.hu

A tárhely szolgáltató adatai: NetMaster Europe Kft. Címe: 1102 Budapest, Cserkesz u. 32.