Be kell vallanom valamit. A Minimemo első évében nem voltam teljesen őszinte. Azt gondoltam a Minimemot és magam másnak kell mutatnom. Többnek, jobbnak, profibbnak. A csomagolásokon, kísérő levelekben rendre ez szerepelt: “Szeretettel a Minimemo csapata”. Csapat..hmmm…bár csapatnyi feladatot látok el, szerintem legalább 20 titulust tudnék magamnak adni, de mindet csak magamnak, mert egyedül vagyok. Nincs csapat. Eljött az a pillanat, amikor már nagyon zavart. Ekkor változott meg a csomagolások szövege, ami ma is olvasható: “Szeretettel, Dóri”. Ekkor úgy éreztem, hogy egy szikla gördült le a szívemről, megkönnyebbültem. 

De még mindig nem volt az igazi. Valami zavart folyamatosan. Erre pontosan 2019.09.19-én döbbentem rá. Mert van egy másik életem, amiről hallgatok, pedig nagyon büszke vagyok rá és csak pozitív hatása van. Ez pedig a BrandBirds. Robinak, a márka tulajdonosának az a szívügye, hogy Magyarországon minél több sikeres magyar márka épüljön. Ebben segítek neki.

fotók: Különleges pillanatok … Minimemo a mozivásznon 120 ember előtt. Az érzést nem lehet szavakkal átadni. Köszönöm Neked, Robi!

Az életemet fenekestül felforgatta. Olyan inspiráló közösség tagja vagyok, ami azt gondolom egyedülálló. Ha nem látom, el sem hiszem, hogy tényleg van olyan hely, ahol önmagad lehetsz, ahol támogatnak, segítenek. Nem irigyek az emberek, nem rosszindulatúak, nem keseregnek folyamatosan. Én az életemből kiiktattam minden energiavámpírt, hamarabb elviselem jelenleg is a negatív embereket, mint a rosszindulatúakat. Volt olyan barátnőm, aki szemembe kedves volt, hátam mögött kibeszélt. Ezek az emberek már nem az életem részei, de nem is hiányoznak, mert minden ilyen elveszett barát helyére 10 #brandes barátot kaptam 🙂

09.19…nem felejtem el, hatalmas rendezvényünk volt, ami a Brandezvény 2.0 névre hallgatott. Bár főleg szervezőként voltak aktívak a radarjaim, hogy minden rendben legyen, de az előadások alatt rengeteg hasznos információt tudtam elsajátítani, még úgy is, hogy Robi szinte minden előadását hallottam már.

Ebből következett az, hogy kitisztult minden, és innentől a saját utamat fogom járni, és mind a két márkát büszkén vállalom mind a két fronton.

A Brandezvény segített abban, hogy átlépjek a korlátaimon. Az egyik feladat az volt, hogy kérjünk 5 embertől véleményt. Én sose merném így nyíltan megkérdezni tőletek, hogy például miben vagyok más, mint a többi webáruház tulajdonos. De ott helyben, a székemben ülve azonnal cselekedtem …és milyen jól tettem. Ilyen válaszokat kaptam:

Jó érzés volt olvasni, hogy érzitek azt, hogy én ezt miért csinálom. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fontos a bevétel, mert a nap végén nekem se adnak kenyeret a boltban a mosolyomért. De én igenis ezért csinálom, a boldog pillanataitokért, hogy minden fotótok örök emlék maradjon, hogy valahogy az első év emlékei élénkebbek legyenek, és legyen miről mesélnetek gyermekeiteknek. Hogy addig, amíg megörökíted ezeket a pillanatokat, picit lelassulj ebben a rohanó világban, és éld meg a percet. 

Igazi szeretetmárkát szeretnék és hiszem, hogy jó úton járok, és köszönöm Nektek, hogy segítetek elérni az álmomat.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen volt a Brandezvény és hogy éltem át, milyen az az életem, akkor kattints ide 😉

Várlak szeretettel a zárt Facebook csoportomban!