Egy álmom vált valóra. Amióta a Minimemo létezik nem volt még ennyire szép napom.

Tény, hogy a munkám szerelem. Nagyon szeretem elkészíteni a mérföldkő matricákat, de sokkal nagyobb boldogság, amikor kapok tőletek képeket használat közben. Hónapról hónapra kerül minden gyerek nagyon közel a szívemhez.

Mindig szerettem volna profi képeket a matricákkal használat közben. Egy napon találkoztam Mariannal, aki profi kismama, újszülött és gyerek fotós. Az első pillanattól kezdve egy húron pendültünk. Nekiláttunk a tervezgetésnek. Azt találtuk, ki, hogy minden hónaphoz más gyereket fotózunk, de ugyanazzal a matrica szettel, így egy izgalmas kollázs lesz az eredménye.

Oldalainkon meghirdettük a fotózást. Nagyon sokan jelentkeztek, ami engem nagyon meglepett. Mikor már tudtuk, hogy ki lesz a 12 gyerek, na én onnantól kezdtem el nagyon izgulni  Akkor döbbentem rá, hogy sok olyan család fog eljönni akikkel már hónapok óta virtuális kapcsolatban állok, képeket kapok, privát üzeneteket váltunk. De azért előben találkozni teljesen más. Nagyon szerettem volna, ha jól érzik magukat.

A fotózás előtt páran felkészítettek arra, hogy ne stresszeljek, hogy ha csak 8 család jön el a 12-ből, mert az kizárt hogy mindenki megjelenjen. Mivel ugye ingyenes, Margitszigetre kell eljönni…stb. De ami történt az minden várakozásomat felül múlta. Mindenki eljött, és még a megbeszélt időpontja előtt 10-15 perccel. Mindenki úgy öltöztette fel a gyerekeket, ahogy kértük, fegyelem volt, jókedv, kedvesség, imádtam minden percét! Volt aki Győrből jött 

Azt éreztem, mintha egy mini clubtalálkozón lennék a matrica használókkal  Ajándék volt minden perc, amit köszönök szépen mindenkinek!

Köszönöm a csodás képeket Mariann ITT tudjátok megnézni az oldalát!

Meg szerettem volna lepni azokat akik eljöttek, így egy mini ajándékcsomagot kaptak. Köszönöm nekik:

Ennyi szuper anyucit, apucit és csodaszép gyereket még nem láttam egy helyen. Nagyon hálás vagyok Nektek! Köszönöm ezt a szép napot! Szeretettel, Dóri

Pár werk fotó

Most pedig jöjjenek a képek