Hol is kezdjem? Azt gondolom, miniben nagyon jól megy a kapcsolatépítés Veletek. Egyszerű az oka, szeretem amit csinálok, és egytől egyig fantasztikusak vagytok! Ti, akik használjátok a mérföldkő matricáimat, tudjátok, hogy egy éven keresztül mennyit levelezünk, mennyi mindent megosztotok Velem.

Viszont most elérkezett a pillanat, hogy egymást is segítve ebből valami nagyobb dolog legyen. Tudom, hogy mennyire jó emberekkel vagyok körülvéve, és tudom, hogy értéket tudnánk együtt teremteni. Plusz önző módon így 12 hónap után nem fájna a szívem, hogy elveszítelek benneteket, hanem továbbra is kapcsolatban lennénk 😀

Ha esetleg még sose vásároltál tőlem, az se zavarjon, mert ez nem feltétele annak, hogy csatlakozz! 🙂

 

Casa de Minimemo: miért ez a neve a csoportnak? Pár éve, amikor elkezdtem spanyolul tanulni a kedvenc mondásom ez lett: “Mi casa es su casa” vagyis, az én házam a te házad. Ezt nagyon találónak találom a saját privát életemre vonatkozólag és ide is. Termékeim által beengedtek picit a ti házatokba, és levelezéseink által én is beengedlek titeket az enyémbe. A Casa de Minimemoban, azaz a Minimemo házában mindig otthon lesztek!

Mi fog történni a Casa-ban?: mindenekelőtt támogatás. De itt fogom először megmutatni az új termékeket. Aktívan beleszólhattok a termékfejlesztésbe 🙂 Vannak ötleteim, de mivel ez a csoportosdi újdonság Nekem is, így lehet eleinte alakul csak úgy magától, mindenféle megtervezett dolog nélkül.

Bízom benne, hogy ezek után nem kell hasonló könnyes búcsút vennünk egymástól 🙂

A zárt Facebook csoportot ITT találod, kattints 😉