Egy véletlen folytán ismerkedtem meg Katával aki a Monamama  tulajdonosa. Nem sokat vártunk az első találkozással, meglátogattam őt az üzletében.
Egyből elkezdtünk tervezni, hogy miképpen tudnánk együttműködni. Így csatlakoztam én is a szuper ötletéhez, ami nem más, mint egy Babaváró Shopping Party.
Szuper program, hogy ha babát vársz, vagy ha van olyan a környezetedben akinek most fog érkezni. Sok hasznos márka termékével fogsz találkozni -kedvezményes áron tudod megvenni -, így biztos nem unalmas tömeg cuccokkal térsz majd haza. Boldog vagyok, hogy a mérföldkő matricákat is megismerheti az, aki eddig még nem. De hogy kik lesznek még ott?
– NaturaLisa natúr baba és kismama kozmetikumaival, és a bababarát Cleanne CrystalClean tisztítószerekkel. – A cuki anyaméh hangot kiadó Doodoo bébi játékokkal – A babaváró partik elengedhetetlen Pour La Petite csodaszép anyaköszöntő dobozaival – Prémium minőségű újszülött ruhákkal és kisbabás kiegészítőkkel a Funkidz jóvoltából – az Útipoggyász.hu – Webáruház tudatos utazóknak kismamáknak és babáknak szóló termékeivel
 
Te se hagyd ki! Október 24 és 31 között szeretettel várunk a Monamama üzletben, a 13. kerületben a Katona J. u. 3. szám alatt.