Hűségprogram

Gyűjtsd a hűségpontokat. Az összegyűjtött pontjaidért vásárolj termékeket, vagy csökkentsd vele következő vásárlásod összegét!

Hűségpontot mindenki gyűjthet, aki REGISZTRÁL a minimemo.hu webáruházban. A vásárlással automatikusan megnyitom hűségpont számládat. A hűségpont számládon lévő egyenleget, mindig a következő vásárlás alkalmával tudod beváltani.

Minden termék adatlapján feltüntettem, hogy annak megvásárlása esetén hány hűségpont szerezhető. Amennyiben több terméket vásárolsz, úgy a hűségpontok összeadódnak és jóváíródnak számládon. 

A vásárlói hűség nálam sokat ér, azaz elkölthető forintokat jelent! Mégpedig minden elköltött 100 forint után 10 pontot.
példa:
mérföldkő matrica csomag: 4350 Ft
ezután kapsz: 435 pontot
következő vásárlásodnál jár neked: 435 Ft
1 hűségpont = 1 Ft. Tehát ha egy termék adatlapján azt látod, hogy a megszerezhető hűségpontok száma 520, akkor az 520 Ft megtakarítást jelent a következő vásárlásodnál.

Miután regisztráltál, és leadtad első megrendelésed, lépj be fiókodba. Kattints a “A fiókom” menüpontra, majd lejjebb görgetve a “Reward point” szekcióban tudod megnézni, a rendelkezésre álló hűségpontokat. Szintén itt láthatod azt is, hogy mikor vásároltál, és melyik vásárlás alkalmával hány pontot gyűjtöttél / váltottál be eddig.

A vásárlói kedvezmények igénybevétele során el kell döntened, hogy az adott vásárlás alkalmával hűségpontot vagy kupont szeretnél kedvezményként igénybe venni. A hűségpontok és kedvezmény kuponok egy vásárláson belül történő felhasználásra nincs mód.

Regisztrálj fiókot!