Kiddiez … mert gyereknek lenni jó!

Az elmúlt napokban nyitott meg a Kiddiez üzlete Budapesten. Maga a márka viszont már 4 éves. Nekem azért külön boldogság, mert a tulajdonost Edinát már hosszú évek óta ismerem, még abból az időből, amikor én különleges amerikai gyerek ágyneműk disztribúciójával foglalkoztam.
Amiért ennek külön bejegyzést szentelek, annak az oka az, hogy nagyon különleges dolgokat találtok itt. Amik amellett, hogy szépek, igényesek, de a minőségükben se találtok kivetnivalót. Sok ismerősöm bajban van, mikor babalátogatóba megy, vagy a gyerkőcének keres szülinapi ajándékot. Bevallom, unokahúgomnak nemrég született kislánya, és amellett hogy Minimemo szettet kapott, nem volt kérdés, hogy honnan szerzek még be nekik különlegességeket. Nem szerettem volna újabb általános dolgot vinni, inkább olyat, ami hasznos is, és nem “tömeg ajándék”.
Ebben a rohanó világban sokan online vásárolunk, legtöbbször én is, mert gyorsabb és mert sokszor elszomorít az eladók fásultsága, szimplán nem kedvessége. Na ez az amit itt nem fogsz tapasztalni. Ebben az üzletben a sok csodaszép táska, kulacs, játék, könyv…mellett egy kedves tulajdonost fogsz találni! 🙂

Edina& én

Látogassatok el Ti is a Kiddiezbe 🙂

Budapest, 1026 Szilágyi Erzsébet fasor 25.

www.kiddiez.hu 

Fotókért köszönet Mariannak (https://photom.hu/)